Rendelési információk

Regisztrációt követően a Rendelés leadása gombra kattintva adhatod le megrendelésedet.

Minden nap reggel 8 óráig adhatod le, a következő napra vonatkozó rendelésedet -egyszerre akár több napra is- és mi kiszállítjuk Neked másnap délelőtt 6 és 13 óra között. Rajtunk kívülálló okok miatti esetleges késésekért felelősséget nem vállalunk. Egyszerre akár több napra is összeválogathatod a rendelésedet, és leadhatod, így Neked sem kell foglalkozni vele naponta, Mi pedig látjuk előre az igényeket.

A kiszállítás előre megtervezett útvonalon történik, ezért sajnos a kiszállítás időpontjára vonatkozó egyedi igényeket nem tudjuk teljesíteni.

Minimális napi rendelési összeg: 1500Ft

A kiszállítás ingyenes!

Szállítás, fizetés:

Az ételeinket futárjaink szállítják ki Neked. Megrendelésedet a weboldalon keresztül bankkártyával vagy átvételkor készpénzben tudod kifizetni. Amennyibe a készpénzes fizetés nem teljesül legkésőbb a második napon, úgy a következő alkalommal nem tudjuk kiszállítani a megrendelést. Jelenleg Budapest I., III., IV., V., VI., VII., VIII., IX., X., XI., XIII., XIV., XIX., XX., XXI., XXII. kerületeiben vállalunk kiszállítást, valamint II., XII., XVI., XVIII. kerület, Budaörs, Dunakeszi, Budakalász, Pomáz és Üröm bizonyos részeire. (érdeklődj elérhetőségeinken)

Elállás:

Bankkártyával történő fizetés esetén a leadott megrendeléseid módosítására, lemondására az info@dorisfood.hu email címen van lehetőség, kiszállítást megelőző nap reggel 8 óráig.

Készpénzes fizetés esetén a leadott megrendeléseid módosítására, lemondására saját profilodban van lehetőség, kiszállítást megelőző nap reggel 8 óráig.

 

Ha bármilyen kérdésed, észrevételed van, írj nyugodtan az info@dorisfood.hu email címre!